Rinze van Dellen - Online Sollicitatie

Geachte Lezer,

Mijn naam is Rinze van Dellen (25) en ik ben een gepassioneerde audio engineer uit Amsterdam. Ik heb de baan als 'audio engineer' bij Stem Acteren via LinkedIn gevonden en solliciteer dus nu door de aangegeven "Apply" functie op LinkedIn. 

 

Ik denk dat mijn ambitie en passie voor het gebied van audio en stem bij het team van Stem Acteren past. 

 

Ik werk freelance veel met zangers en rappers. De meeste projecten hanteer ik met Pro Tools 12. Deze opnames gebeuren natuurlijk in de context van muziek, maar ik ben hierdoor wel erg bekend met het opnemen en bewerken van de menselijke stem, man of vrouw.

 

Voor de rest werk ik als algemene technicus in verschillende theaters in Amsterdam, onder anderen Carre, ITA, DeLaMar en Concertgebouw. Deze werkzaamheden reiken van geluid tot licht naar decor. 


Ook heb ik mijn Bachelor of Science in Audio Production afgerond via de Middlesex University in partnership met SAE NYC en Amsterdam.


(Helemaal onder aan de Website kunt u mijn actuele CV downloaden)

Over Mij

Ambitie

Mijn passie en interesse voor geluid en muziek gaat al lang terug. Met mijn 16de heb ik besloten dat ik geluidstechnicus wil worden, en heb al mijn levensbeslissingen daarop aangepast.

Flexibel

Het werken als freelance audio engineer en werken in verschillende theaters heeft mij op flexibiliteit gestemd. En ik ben persoonlijk ook op zoek naar deze flexibiliteit.

Creatief

Ik ben best wel muziekaal en speel gitaar en piano. Ook denk ik dat het solliciteren met een online sollicitatie wel van creativiteit toont. U kunt graag ook de rest van mijn website bekijken.

Home

Geluids Voorbeelden

Als Freelance geluidstechnicus en muziek producent heb ik natuurlijk al een aantal projecten gedaan.


Hier onder kunt u Audio Examples beluisteren van projecten waar ik aan heb gewerkt. Ook heb ik twee Video toegevoegd, war ik het geluid heb geregeld.


Als u nog meer wilt zijn of horen, kunt u gerust de rest van mijn website checken.

Geluidsvoorbeelden van Soundcloud

Geluidsvoorbeelden van Spotify

Video - Family Portait

Muziek compositie en Sound Design by:

Rinze van Dellen

Video - Pitch-E

Mixing en Sound Design by:

Rinze van Dellen